Iată câteva idei de servire pentru fiecare fel de masă de nuntă:
Aperitive: Aperitivele pot fi servite ca aperitive trecute, pe un platou la o stație de alimentație sau ca un tartinat pe o masă de mezeluri.
Salată: Salata poate fi servită ca un fel de început cu farfurii sau ca opțiune de autoservire la un bar de salate.
Supă: Supa poate fi servită ca un fel de mâncare pentru început sau ca opțiune de autoservire la o stație de supă.
Antree: Antreurile pot fi servite ca fel principal în farfurie sau ca opțiune de autoservire la bufet.
Garnituri: Garniturile pot fi servite în stil de familie, cu platouri cu mâncare așezate pe masă pentru ca oaspeții să se servească singuri, sau ca opțiune de autoservire la o stație de garnituri.
Desert: Desertul poate fi servit ca fel de mâncare sau ca opțiune de autoservire la un bar sau o stație de desert.
Este o idee bună să luați în considerare dimensiunea nunții dvs., aspectul locației și preferințele oaspeților dvs. atunci când vă decideți cu privire la opțiunile de servire pentru fiecare fel.