Alimente clasice de nuntă pentru fiecare curs

Dacă puteți oferi tuturor oaspeților câteva bucăți mici de îndată ce ajung la recepție, camera se va umple brusc de o atmosferă veselă și convivială. Indiferent dacă serviți tartine, tapas sau alte gustări similare, unele dintre aceste clasice îi vor face pe cei mai agitați dintre oaspeți fericiți.

Ce zici de scoici învelite în slănină? Sau, dacă vă simțiți puțin vechi de școală, de ce să nu încercați o felie de budincă neagră pentru un contrast drăguț și piper savuros? Alternativ, ce zici de aromele pline de prăjituri de crab bine asezonate, făcute cât de mici doriți pentru o parte delicioasă lângă un pahar de prosecco proaspăt? Dacă vrei un aperitiv cu fructe de mare mai practic, nu poți obține un cocktail mai clasic decât un cocktail de creveți în aluat foietaj. Doar asigurați-vă că toată lumea este servită înainte ca mâncarea să dispară!

Vă veți vedea acum oaspeții relaxându-se și discutând, dar așteaptă și cu nerăbdare o gamă de feluri principale. Unii dintre invitații tăi s-ar putea să fi parcurs un drum lung pentru a ajunge la nunta ta, așa că trebuie să te asiguri că sunt bine hrăniți și plini de energie pentru un pic de boogie pe ringul de dans! Principalul lucru este primul lucru de luat în considerare atunci când planificați meniul, deoarece este o idee destul de bună dacă aperitivele și felurile de desert se leagă cumva cu direcția de aromă a acestora. Un adevăr general este că puiul, carnea de vită și peștele sunt cele mai populare alegeri culinare pentru toate aceste evenimente mari.

Felurile principale de pui pot părea o alegere plictisitoare și sigură, dar, fără îndoială, sunt una dintre cele mai bune modalități de a hrăni o petrecere de nuntă. Una dintre farfuriile clasice de nuntă din toate timpurile este Chicken Cordon Bleu. Există ceva foarte satisfăcător în combinația de piept fraged de pui umplut cu șuncă și brânză topită care ar hrăni, de fapt, o întreagă armată!

Dacă vrei un fel de mâncare de vită, atunci nu poți greși prea departe cu coasta de vită gătită lent în vin roșu sau de ce să nu oferi un muschiu cu toate garniturile? Este un fapt general acceptat că preparatele cu carne de vită sunt întotdeauna unul dintre cele mai mari hituri la recepții. Un motiv este că aceste tăieturi sunt cele mai fericite lăsate să se odihnească și pot funcționa bine cu cele mai robuste sosuri.

Dacă doriți pește, atunci nu căutați mai departe decât somonul proaspăt sau bibanul de mare, deoarece acestea pot fi atât la grătar, cât și la braconat și vor servi un număr mare destul de fericit. Cu orice fructe de mare, totul este să ai niște garnituri contrastante. Lămâia, usturoiul, caperele și pătrunjelul trebuie folosite din abundență. Un factor care vă va ajuta bugetul este să întrebați în avans furnizorul dvs. ce pește va fi disponibil cel mai pe scară largă în perioada relevantă a anului.

Desigur, trebuie să încheiem masa pe o notă dulce! Acordați-vă ceva timp pentru a selecta un brutar pentru a oferi un tort de nuntă care vă permite să alegeți arome care nu doar mulțumesc, ci și satură. Desigur, ciocolata, vanilia și lămâia sunt adevăratele clasice de care trebuie să țineți cont atunci când proiectați acest final esențial pentru o sărbătoare perfectă!