Asigurați o funcționare lină cu preparate simple de nuntă

Cele mai grozave nunți sunt cele în care invitații se simt în largul lor de la început până la sfârșit. O parte din acest lucru este să vă asigurați că nu există niciun sentiment de panică că anumite alimente se vor epuiza sau că aveți noroc dacă primiți mâncarea caldă. Adevărul este că există atât de multe lucruri care pot merge prost și unele dintre ele vor merge.

Așadar, atunci când vă gândiți cum să vă satisfaceți oaspeții înfometați, ar trebui să urmăriți alimente care trec testul de gust, sunt relativ simplu de preparat și care vor rezista și pe o perioadă lungă de timp.

Începători

Dacă doriți să respectați regulile simplității, atunci o supă bine făcută este o modalitate excelentă de a începe o masă. Alegerea supei depinde de câțiva factori principali. Cea mai mare logică de aplicat este să lucrezi înapoi de la felul principal sau cel mai important.

Supele vin în multe forme, de la un consomé ușor până la stiluri de iarnă cu carne și legume mai îngroșate. Așadar, trebuie să aveți în vedere și sezonul și potențialele modele meteorologice. Dacă este o nuntă de vară, probabil că este înțelept să le oferi invitaților tăi ceva ușor, poate chiar clasicul minestrone. O supă limpede ca aceasta înseamnă că este suficient de ușor de servit și are și un minunat simț al ocaziei.

Feluri principale

Pentru felurile principale, cele mai simple opțiuni sunt de obicei standarde precum „carne de vită bourguignon” sau „coq au vin”, deoarece acestea ar trebui să îmbunătățească gustul în timp.

Unul dintre motivele pentru care aceste feluri de mâncare apar tot timpul la evenimentele de nuntă este că carnea de pasăre sau vită gătită lent este perfectă pentru servire și poate rezista la încălzire timp de câteva ore. Foarte apetisantă este și aroma cărnurilor bogate gătite în vin.

Dacă doriți o nuntă în plină vară, luați în considerare o „Quiche Lorraine”, deoarece acestea pot fi făcute la comandă și servite atât calde, cât și reci. Lucrul minunat este că această mâncare clasică de petrecere franțuzească poate fi făcută cu sau fără slănină. Vechea zicală „bărbații adevărați nu mănâncă quiche” nu se aplică atunci când soarele strălucește și Sauvignon Blanc este răcit la perfecțiune. Acest lucru poate fi, desigur, servit cu atât de multe garnituri ispititoare. Indiferent dacă oferiți salate verzi sau salate de cartofi, există atât de multe variante care funcționează bine.

Desertuls

Deserturile pot să încheie afacerea, ca să spunem așa, deoarece oaspeții tăi vor dori puțină energie de zahăr ușor după toate discursurile! Un desert în formă de înghețată îi va face pe cei mai mulți oameni fericiți sau va lua în considerare „ mizerie Eton ” vintage pentru a încheia masa. Cu combinația de fructe de vară și smântână vor fi câțiva fani ai acestui tip de final la un prânz sau o cină prelungită. Dacă nu doriți să serviți în boluri individuale, atunci de ce să nu luați în considerare un fleac de nuntă cu o mulțime de căpșuni și frișcă pe plac. Oaspeții mai tineri te vor iubi pentru asta!